FAQ

Veel gestelde vragen

Check-in : 16.00 tot 20.00 of na afspraak

Check-out : tot 11.00  ( bagage en/of wagen kan nog ter plaatse blijven staan )

Uiteraard is dit mogelijk. Na afspraak kan er een ander uur worden afgesproken. Je kan ook inchecken via een sleutelkluisje.  Let op, je kan enkel het sleutelkluisje gebruiken na ontvangst van een betaling. 

Ja, dat kan na afspraak!

Ontbijten kan tussen 8.00 en 10.00 . Mocht je vroeger of later willen ontbijten dan kan dit na afspraak.

Wij serveren een gevarieerd, continentaal ontbijt, voor ieder wat wils.

Graag weten wij op voorhand of wij rekening moeten houden met speciale wensen voor het ontbijt, glutenvrij, vegetarisch, allergieëen…

Mocht je verzoek niet haalbaar zijn voor ons dan hopen we op jullie begrip hiervoor. Uiteraard kijken wij dan samen met jullie wat we kunnen doen.

Een lunchpakket is eveneens mogelijk maar moet wel op voorhand worden besteld. De meerprijs van een lunchpakket is 8 euro per persoon. Een lunchpakket omvat: broodjes, charcuterie, een stuk fruit en een flesje drinken naar keuze .

Indien je graag enkel komt voor de overnachting dan is dat geen enkel probleem. Jullie moeten dan natuurlijk geen ontbijt betalen.

De mooie aangelegde voortuin is volledig voor jullie. Daar kunnen onze gasten ontbijten en ontspannen.

Wij beschikken over een slaapkamer met een groot 2-persoonsbed. De badkamer sluit aan deze slaapkamer aan.  In de eet-en ontspanruimte hebben wij een slaapbank voorzien. (1.30 x 2.00 ) Hier kunnen twee kinderen of één volwassene overnachten. Indien zij gebruik maken van de badkamer dan moeten zij wel door de slaapkamer.

De betaling gebeurt op voorhand of ter plaatse via de bank-app.

Bij het boeken van een kamer aanvaard je ook onze voorwaarden en huisregels.

Onze prijzen zijn kamer met of zonder ontbijt/lunchpakket. Op voorhand af te spreken.

Mocht je wegens omstandigheden je boeking willen annuleren gelden volgende voorwaarden :

Bij boekingen minder dan 48 uur op voorhand zal het gehele bedrag in aanrekening worden gebracht.

Wordt in rekening gebracht :

5 tot 0 dagen voor aankomst  : 100 %

21 tot 6 dagen voor aankomst : 50 %

+ 21 dagen op voorhand : gratis annuleren

Mocht blijken dat de Belgische of lokale overheid extra maatregelen oplegt aan de sector waardoor je reservatie in gedrang komt kan je kosteloos annuleren tijdens de duur van de maatregel en na overleg met ons.

Ja dat kan, stuur een mail naar info@tgreefschgeluck.be en wij zorgen, na betaling, voor een orginele cadeaubon. 

Na een dagje wandelen, fietsen… kan je gratis gebruik maken van wifi.

Jullie fietsen kunnen veilig en droog geplaatst worden. 

Absoluut! De Kalmthoutse Heide, de Maatjes en Wildertse duintjes zijn op een boogscheut van onze accomodatie verwijderd.  Bij ons kan je, tegen betaling, een wandel- en fietskaart kopen. Of je kan één van onze eigen suggesties meenemen.

’t Greefsch Geluck kan niet aansprakelijk worden gesteld voor diefstal, schade of verlies van zaken die zich in en rond de accomodatie voordoen. Je bent verantwoordelijk voor je eigen bezittingen.  

Wij zorgen voor een hygienische, veilige omgeving. Handgel is voorhanden.

Tijdens het inchecken zijn wij verplicht jullie identiteitskaart en je CST code te vragen. Indien dit niet in orde is dan kunnen wij jullie niet inchecken en kan er ook geen terugbetaling gebeuren. Wij hopen dat jullie begrijpen dat wij dit moeten doen en rekenen op jullie begrip en medewerking.