Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

In- en uitchecken

Op de dag van aankomst heten wij u welkom vanaf 16.00 tot … op uur van afspraak. Op de dag vertrek kunt u over de kamer beschikken tot 11.00 uur. Na afspraak is het ook mogelijk om uw bagage langer bij ons in bewaring te geven.

Reservatie

U kan reserveren per telefoon of per mail. Reserveren is noodzakelijk en is definitief na de betaling van uw verblijf.

Betalingen

Wij handhaven 2 verschillende prijzen, één met ontbijt en één zonder ontbijt. Na afspraak is het ook mogelijk om een lunchpakket te reserveren. Wij verwachting uw betaling via overschrijving binnen de 7 dagen na reservering.

Annulatievoorwaarden

Mocht je wegens omstandigheden je boeking willen annuleren gelden volgende voorwaarden :
Bij boekingen minder dan 48 uur op voorhand zal het gehele bedrag in aanrekening worden gebracht.
Wordt in rekening gebracht :
5 tot 0 dagen voor aankomst : 100 %
21 tot 6 dagen voor aankomst : 50 %
+ 21 dagen op voorhand : gratis annuleren

Ieder geschil aangaande haar geldigheid, interpretatie, uitvoering van de overeenkomst, of facturatie in uitvoering hiervan behoort tot de exclusieve bevoegdheid van de Rechtbanken van het arrondissement Antwerpen.

Sleutel

Bij aankomst krijgt u de sleutel die past op de voordeur en de kamer van de B&B. Indien wij niet aanwezig zijn , kan u met een speciale code de sleutel opvragen.

Ontbijt

Het ontbijt wordt bij mooi weer buiten klaar gezet op het uur dat tijdens het inchecken besproken is. Indien het weer het niet toelaat dekken wij de tafel in de eetruimte van de B&B . Als u liever niet wil dat wij de kamer betreden, dan zal het ontbijt klaar staan in de gang op een keukentrolley. Na afspraak is het ook mogelijk om een lunchpakket te bestellen.
Mocht u een afwijkend dieet volgen, gelieve dit dan op voorhand door te geven.

Stilte en hygiëne

In onze B&B stellen wij rust en stilte enorm op prijs. Tussen 22.00 en 7.30 vragen wij de stilte extra te respecteren.
Wij vragen ook om schoenen beneden aan de trap achter te laten en op kousenvoeten of pantoffels naar boven te gaan. Dit niet enkel om het netjes te houden maar ook voor de stilte.

Parkeren

Parkeren kan op eigen, afgesloten terrein en is kosteloos. Fietsen kunnen eveneens gratis en veilig gestald worden. (eigen risico)

Toegankelijkheid

Onze kamer is enkel toegankelijk via een trap. De hoofdingang beneden is gezamenlijk.

Brandveiligheid

In het huis hangen rookdetectors en is een brandblusapparaat aanwezig. Uw veiligheid is voor ons erg belangrijk; daarom vragen wij ook om niet te roken en geen kaarsen aan te steken in de accommodatie.

Aansprakelijkheid

Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor diefstal, schade of verlies van zaken die zich in de accommodatie, in de tuin of op de parking hebben voorgedaan.
Een schadevergoeding van 150 euro zal worden aangerekend indien het rokers- of dierenverbod niet werd nageleefd. Ook schade aan de kamer zal worden aangerekend.

Huisdieren

Wij hebben een groot hart voor dieren maar hebben beslist om deze niet toe te laten.

Eindschoonmaak

De eindschoonmaak is in de prijs inbegrepen.
Wij vragen wel vriendelijk om de woning netjes achter te laten

Wat met Covid-19?

Wij voelen ons erg verantwoordelijk voor ieders veiligheid en leven dit dan ook strikt na. In heel de accommodatie is handgel voorzien. Vanaf 1/11/2021 zijn wij verplicht om onze gasten te controleren op een geldig Covid Safe Ticket . Dit wil zeggen dat we een QR-code moeten scannen en vergelijken met je identiteitskaart. Wij bewaren deze gegevens niet. Indien dit niet in orde is kunnen wij u geen toegang geven tot de accommodatie.

Wij bedankten jullie alvast voor jullie begrip.